Acanthus Kattenpension
Een warme opvang voor uw kat
foto_background

"Geen huis is compleet zonder het getrippel van kleine kattenpootjes"

Ontstaan van een kattendroom

Wij heten iedereen van harte welkom op de website van ons kattenpension 'Acanthus'.

Alles begon toen er op een dag in onze jonge kinderjaren een kat voor de deur stond die, naar goede kattengewoonte, het initiatief in eigen pootjes had genomen om zelf haar thuis uit te kiezen. Dat ze ons de zorg voor haar kittens toevertrouwde, heeft ons een onvergetelijke jeugd bezorgd. Het aantal aankloppende kattenzwervers groeide met de jaren en ook onze droom om ooit een eigen kattenpension te starten was steeds meer aanwezig. Toen andere tieners gingen babysitten, hadden wij onze handen meer dan vol met onze hobby als kat- en hondsitters.

Om antwoord te kunnen bieden op de vele vragen van onze klanten, besloot Sara de opleiding 'Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit' te volgen. Na het behalen van haar diploma volgde een jarenlange praktijkervaring in een dierenasiel- en pension, aangevuld door een stagetraining bij een erkende dierenarts.

Kortom, nu onze grote dierenliefde stevig ondersteund wordt met de nodige vakbekwaamheid en ervaring, verwelkomen wij graag elke kat in ons knus pensionnetje!

Hopelijk tot binnenkort,

Sara en Tessa